Hirdetés

Készül a Bloodstained: Curse of the Moon 2, már trailer is van róla

|

Akik szerették az eredeti Castlevania játékokat, azok hamarosan kapnak egy újabb adagot a sötét, gótikus akció-platformer élményből.

Hirdetés

A Bloodstained sorozat meglehetősen nagy sikerrel kárpótolta azokat a játékosokat, akik reménytelenül várták vissza a Castlevania kalandjait. A fejlesztő, Inti Creates a New Game+ Expón bejelentette, hogy még nem fejezték be a történetet, és már nagy erőkkel készülnek a Bloodstained: Curse of the Moon 2 kiadására. Már egy trailerük is van, amit nagy örömmel mutattak be a publikumnak.

Hirdetés

Zangetsu lesz a főszereplőnk, akit démonokkal szembeni mély gyűlölete újabb kalandokra küld. A hősünk nem lesz egyedül, mivel egy csoportnyi új karakter fogja követni őt. Három új játszható szereplőt kapunk, akiknek mind egyedi tulajdonságaik és lehetőségeik vannak, így jelentősen megváltoztatják a játék menetét.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor jelenik meg a Bloodstained: Curse of the Moon 2, de azt már igen, hogy PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre biztosan érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)