Hirdetés

Készül a Burnout Paradise 2?

|

A Criterion embereit az elmúlt pár évben a Need for Speed sorozat megújítása foglalta le, de úgy tűnik elérkezett az idő, hogy visszatérjenek a saját gyermekükhöz.

Hirdetés

A 2012-es Need for Speed: Most Wanted nem sikerült rosszul, de úgy tűnik a fejlesztőcsapat megunta, hogy más sorozatát dédelgesse: egy Twitter üzenet tanúskodik a Criterion jövőbeli terveiről. A csapat kreatív igazgatója, Alex Ward egy egyszerű kérdéssel csigázta fel a Burnout sorozat rajongóit: „Tegyük fel, hogy csinálunk egy Burnout Paradise folytatást – mi legyen benne?”

A Burnout Paradise nem kis sikert aratott a rajongók körében és több százezer játékossal megismertette ezt a kiváló sorozatot. A 2008-ban megjelent epizód óta nem született folytatás, leginkább azért mert a csapatot lefoglalta a Need for Speed, és azóta meg is változtak a versenyjátékok rajongóinak igényei, épp ezért jogos a kérdés, amit nektek is felteszünk: ti mit szeretnétek látni a következő Burnout játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)