Hirdetés

Készül a Company of Heroes 2?

|

Meg nem erősített értesülések szerint a Relic csapata újra ellátogat a második világháború legizgalmasabb hadszíntereire.

Hirdetés

Ha hihetünk a jó nevű PC Gamer magazin állításának, akkor belátható időn belül folytatódik az egyik legkiválóbb második világháborús RTS, a Company of Heroes.



A 2006-ban megjelent alkotás újszerű területfoglalásra épülő erőforrás-menedzsmentjével, az Essence motornak köszönhető lenyűgöző látványával, valamint Jeremy Soule fülbemászó muzsikájával hamar belopta magát a szívünkbe.
Személy szerint a Panzer General 2 óta nem szórakoztam olyan jól a második világháborút feldolgozó stratégiai játékkal, mint a Company of Heroes-szal.
Máig emlékszem arra, amikor maroknyi gyalogossal, néhány aknavetővel, géppuskával és pár zsákmányolt tankelhárító löveggel biztosítottam két hidat egy páncélos hadoszlop, valamint az őket kísérő talpasok támadásával szemben. A csetepaté végére majd mindenki otthagyta a fogát, egyetlen épület sem maradt állva, mindent törmelék borított, de győztem.



Csak remélhetem, hogy van alapja a hivatkozott magazin pletykarovatában olvasható, mindenféle hivatalos megerősítést nélkülöző értesülésnek, és a Dawn of War 3 mellett tényleg készül a Company of Heroes 2 is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)