Hirdetés

Készül a Dead Rising második epizódja?

|

Ismét Dead Rising folytatással kapcsolatos pletykák érkeztek, gyanús jelek szerint visszatérnek az élőhalott seregek.

Hirdetés

Körülbelül két hónappal ezelőtt a Capcom könnyű feladatot címzett az összeesküvés-elméleteket gyártó kisiparosnak mikor bemerészkedtek a Sony hivatalos PlayStation fórumára és utalásokat tettek a Dead Rising második epizódjára. John Diamonon egyik rövidre szabott bejegyzésben megemlítette, hogy nem az Xbox 360 rendszerekre megjelent volt az utolsó Dead Rising. Kijelentésével azonnal pletykalavinát indított el, kifejezetten a PlayStation 3 tulajdonosok örültek bejelentkezésének, amennyiben a konzolgyártó hivatalos fórumába posztol valószínűleg PS3-ra is kiadják a második részt, vélekedtek a Sony konzoljával rendelkező felhasználók.

deadrising.jpg
 

John Diamonon fórumbetyárkodása után szépen-lassan mindenki megfeledkezett az esetleges folytatásról, azonban ma megtört a csend és újabb pletykaszinten mozgó információk kerültek napvilágra. Az Eurogamer stábja megnevezetlen forrásukra hivatkozva lehozta, hogy stábjukat felkereste egy Blue Castle Games alkalmazott és kijelentette, hogy dolgoznak a játék folytatásán. Bármennyire is szeretné hivatalosan megerősíteni a második rész létezését és izgalmas részletekkel előrukkolni ezt sajnos nem teheti meg, azonban alig várja a világraszóló bejelentést. A Dead Rising 2006-ban került forgalomba és Xbox 360 rendszereken hódított, ha igaznak bizonyulnak a belső forrás kiszivárogtatott információ a Wii-re fejlesztett verzióval párhuzamosan készül a második epizód. A Capcom nem kívánt reagálni a felmerült hírekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)