Hirdetés

Készül a Fallout 4? - bejelentés közeleg

|

Valami készül a vaulton túl. A Bethesda nagy bejelentést tervez, amiről egy beszédes Twitter bejegyzés tanúskodik.

Hirdetés

Erik Todd Dellums nevét nem biztos, hogy felismeritek, de ha úgy mondom, hogy DJ Three Dog az már sok Fallout 3 kalandornak eszébe fog jutni. Erik Todd volt a Galaxy News Radio hangja és egy Twitter bejegyzésben közzétette, hogy a csatorna ismét sugározni fog, ami azt jelenti, hogy egy új Fallout közeleg. Az viszont, hogy milyen formában, már nem teljesen egyértelmű.

Az eredeti bejegyzésre írt válasz szerint lehet, hogy a játék folytatásáról van szó, de az is lehet, hogy egy Fallout film készül. Előbbi valószínűbbnek tűnik, mivel egy tavalyi Reddit bejegyzés elkövetője tudni vélte a Fallout 4 létezését, sőt azt is, hogy Bostonban játszódik majd, és hogy a Bethesda akkor ott is volt kutatómunkát végezni, a játék előkészületei miatt. Mit szóltok, várjátok már a Fallout játék folytatását, vagy inkább egy filmet kérnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)