Hirdetés

Készül a Fortnite FPS módja?

|

Változások történtek a Fortnite kliensében, az adatbányászok pedig szolgálatba is helyezték magukat.

Hirdetés

Most, hogy megérkezett a Fortnite legújabb szezonja, az Epic Games elkezdhet a további újdonságokkal foglalkozni. Ezek között úgy tűnik, hogy ott van az FPS kameranézet finomhangolása, ami többé-kevésbé egyébként is jelen volt már a kliensben.

Az FPS megoldást a játék bizonyos fegyverekhez felhasználta ugyan, de valódi FPS játékmód eddig még nem került a világ kedvenc battle royale-jába. Ez viszont hamarosan változhat. A HypeX nevű Twitter felhasználó (aki előbányászott adataival már többször megjósolta a Fortnite jövőjét) kirakott egy képet a játék új lehetőségeiről.

Hirdetés

Íme a poszt:

Ahogy említettük, nem ez az első alkalom, hogy szóba került a Fortnite potenciális FPS módja. Legutóbb 2020-ban kapta fel a sajtó az akkor előbányászott opciókat, de az Epic azóta sem nagyon piszkálta a belsőnézet adta lehetőségeket. Most újra elővették az FPS kamerát, és elkezdték finomhangolni azt, ami utalhat egy tényleges új játékmód érkezésére.

Persze mindez csak szivárgás és találgatás. Egyelőre csak annyit tehetünk, hogy türelemmel várunk az Epic Games bejelentéseire.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)