Hirdetés

Készül a Guild Wars 2 harmadik kiegészítője, novemberben Steamre megy a játék

|

Ugyan nem a Guild Wars 2 a legnépszerűbb MMORPG a világon, de a fejlesztők nem hagyják elsüllyedni azt.

Hirdetés

A Guild Wars 2 annak idején nagy reményekkel indult, és hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy legalábbis részben nem váltotta be őket. Sajnos azonban a helyzet az, hogy az MMORPG-k népszerűségének csökkenését a GW2 is megérezte, de ettől még az ArenaNet és a rajongók kitartanak mellette. Leginkább a hűséges kalandozóknak szól majd a harmadik nagy kiegészítő, az End of Dragons.

Hirdetés

A tartalmi csomag a jelenlegi tervek szerint 2021-ben érkezik majd, és Cantha titokzatos szigetére kísér bennünket. A történet szerint már vagy 200 éve annak, hogy bárki bármit hallott erről a déli vidékről.

Míg az új kiegészítő elsősorban a veteránoknak készül, addig a kezdőknek a Steam megjelenés fog kedvezni. Idén novemberben a Guild Wars 2 felkerült a Valve digitális üzletébe, ahol minden eddig megjelent kiegészítő és frissítés tartalma elérhető lesz. A steames verzió az újoncokat célozza meg, mivel már meglévő fiókkal nem használhatjuk majd azt.

Egyelőre sem a steames startról, sem az End of Dragons megjelenéséről nem kaptunk pontos információkat, de egyértelműen látszik, hogy hamarosan beindulhat az élet a GW2 körül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)