Hirdetés

Készül a Heretic és a Hexen szellemi örököse

|

A Graven a Slipgate Ironwork legújabb, retró hangulatú fantasy kaland-FPS-e.

Hirdetés

A 3D Realms és a 1C Entertainment gondozásában fog megjelenni a belső nézetes Graven, amely a klasszikus FPS-ek és a fantasy RPG játékok hangulatát ötvözi egy kíméletlen és szörnyekkel teli világban. Igazi hiánypótló alkotás, amihez fogható fájdalmasan ritkán éri meg, hogy ki is adják, pedig meggyőződésünk, hogy volna rá kereslet.

Hirdetés

A játékot a Realms Deep 2020 konferencián mutatták be először, és a Slipgate Ironwork stúdió alkotásában a harc mellett számos fejtörőt is meg kell majd oldani. A retró látványvilágú Gravenben különböző varázslatokkal, klasszikus közelharci fegyverekkel és még egy csuklóra rögzíthető íjpuskával is harcolhatunk majd. Lehetőség lesz négy fős multiplayerre online és osztott képernyő előtt is, de persze egyedül is belevághatunk majd a kalandokba. A játékhoz érkezett egy kedvcsináló is, nézzétek meg alább.

A Graven valamikor 2021-ben fog megjelenni PC-re, Nintendo Switch-re, PS4-re, Xbox One-ra, PS5-re és Xbox Series X-re. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)