Hirdetés

Készül a Kane & Lynch 3?

|

Minden valószínűség szerint a következő Kane & Lynch fejlesztéséhez keres munkatársakat az IO Interactive.

Hirdetés

Különös képződmény a leginkább a 47-es ügynökről ismert IO Interactive Kane & Lynch sorozata. Első része rengeteg elemet vett kölcsön a csapat egy korábbi játékából (Freedom Fighters), de minőségében képtelen volt megközelíteni azt. A második felvonás már puszta fedezékes TPS-sé egyszerűsödött mindenféle taktikai lehetőség nélkül, de ezzel sem találták meg a bölcsek kövét a dán fejlesztők.



Jómagam vegyes érzésekkel emlékszem vissza a játékokkal eltöltött órákra. Voltak jó és kevésbé jó pillanatai mindkét résznek, mégis inkább az első került közelebb hozzám. Azt is addig tudtam őszintén szeretni, amíg be nem vittek bennünket az IO srácai a dzsungel sűrűjébe. Ugyanakkor be kell vallanom, hogy zsörtölődésem ellenére érdekelne, hogy mi történhet még az egykori zsoldossal és kényszerzubbonyba való társával.



Könnyen meglehet, hogy teljesül a kívánságom, hiszen a koppenhágai csapat épp munkatársakat toboroz egy bejelentés előtt álló AAA kategóriás, erős kooperatív többjátékos elemeket felvonultató akciójátékhoz. Biztos, hogy nem a Hitman: Absolution a szóban forgó projekt, hiszen szigorúan szingleplayer cuccról van szó, ráadásul már rég bejelentették. Az IO portfólióját átböngészve - feltéve persze, hogy nem valami teljesen új szellemi termékről van szó - már csak a Freedom Fighters, vagy a Kane & Lynch marad.



Elméletileg mindkettő szóba jöhetne a korábban említett ismertető jegyek alapján, ám a Freedom Fighters jogai az Electronic Artsnál maradtak, az IO pedig a Square Enix tulajdona. Bárhogy osztok-szorzok, nagyon úgy fest, hogy készül a Kane & Lynch 3.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)