Hirdetés

Készül a következő Mafia játék, és nem folytatás lesz

|

A 2K Games állítólag alaposan átgondolta, milyen irányba vigye tovább a Mafia szériát.

Hirdetés

Nagyon szeretnénk, ha több olyan játék jelenne meg, ami az 1900-as évek elején-közepén játszódik, és nem a világháborúkra összpontosít. Az akkori alvilágból bőven lehetne merítkezni, és ugyan a Mafia sorozat játékai ezt megtették, egyedül az első részre mondhatjuk azt őszintén, hogy kiváló volt.

A második némileg csalódást okozott, a harmadik meg még nagyobbat, úgyhogy csak remélni mertük, hogy a 2K Games nem azt szűri le, hogy nincs piaca a témának.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy kiderült, a legutóbbi részt fejlesztő Hangar 13 fejese, Haden Blackman távozott a cégtől, a Kotaku úgy értesült, hogy már készül a Mafia sorozat következő része. Bár a fejlesztés az elején jár, az új rész a jelenlegi tervek szerint az eddigi játékok előtt fog játszódni, és nem a korábban többször is leszerepelt Mafia 3-as motort vetik be (amit a remastereknél is használtak), hanem az Unreal Engine 5-öt. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A fejlesztést a brighton-i stúdió vezeti, a projekt a Nero kódnevet viseli. Várhatóan évekig nem hallunk még róla semmi hivatalosat, és az sem kizárt, hogy elkaszálják, de reméljük, megvalósul, és jobb lesz, mint elődei.

A Hangar 13 2017 óta egy kémes játékot és egy Destiny 2-höz hasonlító, kooperatív akciójátékot is készített, valamint egy loot-alapú ARPG-t, de mindegyiket elkaszálta a kiadó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)