Hirdetés

Készül a Mafia 4, de még ne örüljetek

|

A korábbi pletykák után a Hangar 13 végre hivatalosan is bejelentette: jön a következő Mafia-játék.

Hirdetés

Korábban hallani lehetett már arról, hogy korszakokon és városokon átívelő kaland lehet a Mafia 4, valamint arról is, hogy a legelső rész egyik fontos szereplőjéről szólhat a folytatás. A Hangar 13 fejlesztőcsapat most nem ezekre a régi pletykákra reagált, hanem egészen egyszerűen bejelentették, hogy dolgoznak az új játékon.

Hozzátették viszont villámgyorsan azt is, hogy a Mafia 4 megjelenése még bizony évekre van, a közeljövőben tehát senki se számítson a folytatásra.

Hirdetés

A mafiagame.com-on jelent meg ma (az első Mafia 20. születésnapján) egy interjú, melyben Roman Hladík megerősítette a dolgot. A general manager pozícióban dolgozó Hladík egészen pontosan így fogalmazott:

"Örömmel megerősíthetem, hogy egy teljesen új Mafia projekten kezdtünk el dolgozni."

Mondandóját viszont úgy folytatta, hogy még több évnek kell eltelnie egyáltalán ahhoz is, hogy bármit mutatni tudjanak az új Mafia-játékból. Nincs más megoldás, türelmesnek kell lennünk. Korábban arról is pletykáltak, hogy az új rész alatt Unreal Engine 5 duruzsol majd, most ennek kapcsán sem kaptunk konkrétumokat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)