Hirdetés

Készül a Team Fortress 2 következő nagy frissítése, érdemes lesz visszatérni a játékhoz

|

Az elmúlt években többnyire apróságokkal bővült a Valve online lövöldéje, de a legújabb bejelentés alapján most végre ismét egy nagy dobásra készül a fejlesztőcsapat.

Hirdetés

Manapság már talán nem annyira nem szépszerű, mint a megjelenése után, de vitathatatlan, hogy a Team Fortress 2 generációjának egyik legfontosabb játéka. Ugyan nem ez volt az első karakterosztályok köré felépített shooter, minden bizonnyal ez volt az az alkotás, amelyik modernizálta a műfajt és ezzel utat tört az olyan trónkövetelőknek, mint a mai napig népszerű Overwatch vagy a szárnyait bontogató Valorant.

Hirdetés

A Valve szerencsére nem feledkezett meg a játékról és a mai napig érkeznek frissítések, de azért érezhető, hogy az elmúlt években közel sem fordítottak annyi figyelmet a Team Fortress 2-re, mint a fénykorában. Ennek a vegetálásnak, úgy tűnik, most végre vége szakad, ugyanis a játék hivatalos blogján jelent meg egy bejegyzés, amelyből kiderült, hogy a csapat ismét nagy dolgokra készül:

"Az utóbbi pár évben a Team Fortress nyári eseményei leginkább csak új tárgyakat hoztak magukkal, de idén az a tervünk hogy egy teljes értékű frissítést készítünk a játékhoz: új tárgyak, új pályák, gesztusok, szokatlan effektusok, festések és még ki tudja, hogy mi. Ez azt is jelenti, hogy szükségünk van új Steam Workshop tartalmakra! A TI Steam Workshop tartalmaitokra!"

Ez alapján úgy hangzik, hogy a Valve mindenképpen szeretné a közösséget is bevonni a Team Fortress 2 következő nagy frissítésébe, ami a céget ismerve persze nem meglepő lépés, de ettől még értékelendő. A Steam Workshop tárgyakat május elsejétől lehet majd beküldeni, a frissítés pedig valamikor nyáron kerül majd be a játékba.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Pörgetitek még a Team Fortress 2-t?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)