Hirdetés

Készül a The Sims 5, az EA bemutatta a franchise jövőjét

|

A Maxis egy saját stream során jelentette be, hogy jön a The Sims széria következő része.

Hirdetés

Mától vált ingyenessé a The Sims 4 alapjáték, amelynek kapcsán a Maxis tartott is egy livestreamet, hogy meséljen a széria múltjáról, jelenéről és jövőjéről is. A Behind The Sims Summit során a műsorvezető, Phoebe Robinson végigvezetett minket azokon az információkon és bejelentéseken, amikkel a csapat készült, többek között olyan meglepő dolgokon is, minthogy a jövőben bővülni fog még a The Sims 4 újabb fizetős tartalmakkal, de a The Sims Mobile sem marad ki. 

Persze mindenki arra volt kíváncsi, hogy beigazolódnak-e a korábbi pletykák és valóban leleplezik a The Sims 5-öt, amely meg is történt, viszont nem ezen a néven és nem túl részletesen. 

Hirdetés

A stream végén Lyndsay Pearson, a The Sims franchise alelnöke visszatért a korábbi felbukkanása után, hogy bejelentse, már dolgoznak a következő generációs The Sims játékon, amely egyelőre a Project Rene nevet kapta, amivel a reneszánszra akarnak utalni. Pearson szerint a Project Rene teljesen új élmény lesz majd a korábbiakhoz képest, még flexibilisebb, még könnyebben megosztható, még jobban hozzáférhető játékmenetet szeretnének megvalósítani, amelyben például már nem csak a színét és a típusát formálhatjuk majd szabadon a berendezési tárgyaknak.

Ugyancsak érdekes az is, hogy szabad átjárás lesz az eszközeink között, szóval - ahogyan azt az alábbi prezentáció is bemutatja - simán megtehetjük azt, hogy a monitoron és a mobil kijelzőjén is egyszerre kövessük a játékunkat és felváltva irányítsuk a különböző felületeken. 26:47-től kezdődik a szegmens, de ha csak a betekintésre vagytok kíváncsiak, akkor 28:35-höz tekerjetek: 

Azonban Pearson többször is kihangsúlyozta, hogy a Project Rene megjelenése még nagyon-nagyon messze van, ez csak egy korai betekintés volt, és a következő években mesélnek majd többet is arról, hogy mire számíthatunk a The Sims következő generációjától. Lesz majd Early Acces is egyébként, szóval a jövő formálásába is beszállhatnak majd a leglelkesebb rajongók. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)