Hirdetés

Készül a Zeno Clash 2

|

A Zeno Clash segítségével Chile felkerült a játékvilág térképére, már csak az a kérdés, hogy ott is marad-e. Minden bizonnyal a Zeno Clash 2 fogadtatásán múlik.

Hirdetés

A chilei ACE Team Source motoros akciójátéka, a Zeno Clash néhány héttel ezelőtt sikeresen felkúszott a Steam hálózatára, s bár nem pordukálta minden idől leglátványosabb eladásait, a fogadtatás kedvezőtlennek sem mondható.



A kalózkodás szele által meglegyintett Zeno Clash fejlesztői még odáig is elmentek, hogy nyílt levél formájában fogalmazzák meg kérésüket a warezoló közösség felé, hagyják őket élni, legalább a demót várják meg, és ne lopják el a játékukat. Hogy milyen eredménnyel járt eme kérés, nem tudni, tény viszont, hogy az ACE Team már dolgozik a folytatáson, ami Zeno Clash 2 néven lesz keresendő.



Ghat kalandjai tehát még nem értek véget. A törzséből száműzött harcos régi és új (pl. Father Mother, a rejtélyes Golem) szereplőkkel találkozik. Jó hír, hogy a kritikát meghallgatva, úgy döntöttek a fejlesztők, ezúttal jóval hosszabb játékidővel ajándékozzák meg a vásárlókat, köszönhetően a szabadabb felfedezésnek, és a nagyobb, bejárható területnek. A belső nézetű akciózást RPG elemekkel kívánják megfűszerezni. Az inkább jópofa, mint brutális közelharc viszont némileg átdolgozva, véresebb formában köszön vissza. A bejelentéssel egy időben a Zeno Clash legújabb frissítésére is fel szeretnék hívni a játékosok figyelmét. A ma megjelenő csomagnak köszönhetően már Challenge módban is lesz időmérő, továbbá életerőt kijelző csík. Ráadásul most már olasz feliratot is választhatunk, ha épp úgy hozza kedvünk. Végezetül hozzátették még, hogy az elkövetkező hetekben újabb ingyenes DLC megjelenésére számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)