Hirdetés

Készül az InFamous 2?

|

Egy pletykás szinkronszínész képtelen volt tartani a száját, s ezzel felbolygatta a rajongók lelkivilágát.

Hirdetés

Cole MacGrath ritka szerencsés flótás: nem elég, hogy a fiktv Empire City utcáin cikázó biciklis futár túlél egy, a várost káoszba taszító rejtélyes robbanást, azon felül még természetfeletti képességekre is szert tesz.



A PlayStation 3 játékkonzolra idén májusban kiadott InFamous képregénybe illő történetére és atmoszférájára még ráerősít az is, hogy a fejlesztést végző Sucker Punch Productions hősünk történetét képregény-szerű átvezetőkkel tárja a játékos elé. A Prototype-ra némileg emlékeztető alkotást viszonylag kötetlen játékmenet jellemzi. Bár Cole elsődleges célja valamiféle rend teremtése a káoszban, azért bőven adódik olyan helyzet, amikor a játékos választhat jó és rossz közül.



Az InFamous viszonylag szép sikereket tudhat magának, a szakma és a játékosok is szerették, ráadásul egy mozifilm tervét is beharangozták, tehát rejlik még kiaknázásra váró potenciál ebben a címben. Példának okáért egy folytatás lehetősége, amiről David Sullivan, a főszereplőnek hangját kölcsönző színész csacsogott Twitteren. A már eltávolított bejegyzésben az állt, hogy épp egy új videójáték első szinkron- és motion capture felvételeire került sor, mégpedig ismételten Cole szerepében, az InFamous folytatásában. A Sony kommentárjában csak annyi áll, hogy semmilyen, a franchise-hoz kapcsolódó bejelentés nem volt részükről. Resistance 3 után InFamous 2? Nem is hangzik rosszul.



Bizony-bizony a Microsoftnak fel kell kötnie a gatyáját, mert a Sony egyre lopja a távolságot, fokozatosan dolgozza le hátrányát, s csak idő kérdése, mikor előzi meg riválisát. Ebben pedig nem kis szerepe van annak, hogy ütős exkluzív címek számát tekinte alaposan elnáspángolja ellenfelét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)