Hirdetés

Készül az ötödik Hitman epizód

|

Hozzáláttak a Hitman ötödik epizódjának fejlesztéseihez, állítja az Eidos színekben nyilatkozó Ian Livingstone.

Hirdetés

A kriminalisztikai statisztikák sűrűjében barangolva szerencsére nem találunk külön bejegyzést a kopaszra borotvált bérgyilkosok emelkedő számáról, valamint a Hitman szériát fekete bárányként feltüntető gyilkosságoktól sem hemzseg vasárnapi bulvár rovatunk. Az Eidos bankszámláját időről-időre felduzzasztó sorozat újabb taggal gyarapodik az elkövetkezendő években.

Habár az ötödik Hitman epizód hivatalos bejelentésére kénytelenek vagyunk türelemmel várakozni, Ian Livingstone (Eidos) legutóbbi interjújában kijelentette, a folytatás fejlesztési munkálatai megkezdődtek az IO Interactive stúdiójában. Livingstone szűkszavúan nyilatkozott a játékról, visszatartotta információit és előre elkönyvelte spekulációnak a leleplezett Hitman epizódra vonatkozó összes értesülést. Amennyiben hihetünk Ian Livingstone szavainak, úgy egyszerre három játékon dolgoznak az IO Interactive rabszolgái: Kane and Lynch 2, Mini-Ninjas és Hitman 5 (egyelőre maradjunk a számozásnál).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)