Hirdetés

Készül az új Tomb Raider?

|

A Crystal Dynamics csapata vad toborzásba kezdett, mert új "AAA" kategóriás projekten dolgoznak.

Hirdetés

Nagy valószínűség szerint az új projekt valamiféle Tomb Raider játék lesz. Nem vagyunk jóstheteségek, de akármennyire is virágnyelven fogalmazták meg az álláshirdetés szövegét, simán kiderül miről is van szó.

A Gamasutra oldalán feltűnt hirdetés egy art director pozicíót ajánl a jelentkezők figyelmébe. A szöveg szerint  olyan embert keresnek, aki könnyen beilleszkedne a Crystal Dynamics csapatába, amely "díjnyertes, hagyományosan jó minőségű játékok sorát szállította már le". A munka tárgya egy "olyan AAA cím, amely az egyik legjobban csengő név a játékiparban". Aki ezek után sem a Tomb Raider folytatására gondol, az mesélje el kommentben, szerinte mit alkotnak a Crystal Dinamics programozói. Igaz, a Tomb Raider: Underworld csak langyos fogadtatásban részesült, és leépítések is sújtották a csapatot, úgy látszik kapnak még egy esélyt. Hajrá hajrá, szeretem nézegetni Lara se...sebes mozgását a falon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)