Hirdetés

Készül a Chrome folytatása

|

A Techland hivatalosan is megerősítette, hogy készül a 2003-as sci-fi taktikai FPS Chrome folytatása. Az egyelőre névtelen projekt a játék engine-jének legújabb változatára épül. Pawel Marchewka, a Techland elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy még 2005 elején eldöntötték, hogy belefognak egy folytatás elkészítésébe, habár az előkészületeket csak idén kezdték meg. Jelenlegi projektjük, a Call of Juarez már béta fázisban van, így a fejlesztők egy részét már ráállították a Chrome-folytatásra. Egyelőre a koncepciós rajzok begyűjtése zajlik, amikhez több sci-fi filmet, képregényt és könyvet használnak fel forrásként. Olyan nagy lelkesedés tölti el a csapatot, hogy véleményük szerint forradalmasítják a sci-fi játékstílust. A tervek szerint a multiplayeres mókák akár 64 ember részvételére is lehetőséget biztosítanak. Egyelőre ennyit tudni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)