Hirdetés

Készül a City of Heroes

|

Többen észrevehettétek, hogy az elmúlt hetekben tonnaszám kerültek elő olyan játékok, melyeket csak interneten keresztül lehet majd játszani. Ezen lista újabb befutója a Cryptic Studios fejlesztés alatt álló alkotása, a City of Heroes is. Ez egy szuperhős orientált RPG akciójáték lesz (hasonlóan, mint a Freedom Force), mely a régi képregények hangulatát adja majd vissza (legalábbis az ígéretek szerint). A játékos maga állíthatja össze hősét, több száz különféle extra lehetőség közül választva. Az első képeket ebből megtekintheted itt. Tervezett megjelenése 2002 nyara. Ha részletesebben érdekel a játék, látogass el a hivatalos honlapjára, vagyis ide.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)