Hirdetés

Készül egy Avatar - Aang legendája játék, bizonyos elemeit a Breath of the Wild ihlette

|

A Nickelodeon még nem nyúzta halálra az Avatar franchise-át, sőt, most kapcsolnak rá igazán: jönnek sorozatok, filmek és egy új játék.

Hirdetés

Néhány napja (az Amazonnak hála) kiszivárgott, hogy készül egy Avatar: The Last Airbender: Quest for Balance című videojáték. Akkor túl sok részlet nem derült ki róla azon kívül, hogy PS4-re és PS5-re biztosan érkezik majd.

A projekt hivatalos bemutatója még azóta sem történt meg, de az AvatarNews.com már új infókat ásott elő, többek közt azt is, hogy a Quest for Balance-t a The Legend of Zelda: Breath of the Wild ihlette.

Hirdetés

A Nintendo Switch egyik legsikeresebb címével ellentétben a Quest for Balance nem egy nyílt világú cím lesz, hanem egy sztoriorientált akciójáték. A Breath of the Wildtól a vizuális stílust vette kölcsön, így legalább annyi biztosnak tűnik, hogy a látvánnyal nem lesz gond.

A történetet egyébként az Aang legendájának ikonikus figurái fogják elmesélni, és végigjátszhatjuk majd a széria fontosabb pillanatait. Aang lesz persze az elsődleges karakterünk, de több szereplőt is irányíthatunk majd.

Ugyan még nincs hivatalos bejelentés, és a platformok sora sem ismert, az ilyen játékokat általában kiadják PC-re, PlayStation és Xbox konzolokra és Nintendo Switchre is. Várjuk a további infókat vele kapcsolatban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)