Hirdetés

Készül egy új, egyjátékos Marvel cím?

|

Egy meglehetősen titokzatos poszt bukkant fel egy ismert játékipari figurától, aki szerint hamarosan leolvad majd az internet.

Hirdetés

A Marvel láthatóan rákapott a videojáték bizniszre. A Marvel's Spider-Man hatalmas sikert aratott, és bár a Marvel's Avengers közel sem szerepelt olyan jól, a közelgő Marvel's Midnight Suns már sokkal izgalmasabbnak tűnik a Guardians of the Galaxy projekttel együtt.

Most egy játékipari szivárogtató jött egy olyan infóval, ami szerint készül még egy Marvel IP, ami ráadásul egy egyjátékos móka lesz.

Hirdetés

Tidux korábban több, beigazolódott PS5 pletykát is közzétett, és a Fallout 4 megjelenési dátumát is sikerrel jósolta meg. Most több belsős forrásának elmondása alapján úgy hiszi, hogy érkezik egy új egyjátékos Marvel cím, ami a jelek szerint "leolvasztja majd az internetet".

Azt nem közölte, hogy ki a fejlesztő vagy hogy melyik karakter lesz a főszerepben, de a Spider-Man után sejthettük, hogy nem ez lesz az utolsó, prémium Marvel cím.

Ti melyik karakterrel szeretnétek látni egy hasonló akciójátékot?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)