Hirdetés

Készül egy új MechWarrior játék, és pont olyan lesz, amilyet a rajongók szeretnének

|

Nagyon úgy néz ki, hogy a MechWarrior csapata egy nagy megjelenéssel készül a 2024-es évre.

Hirdetés

A régóta futó MechWarrior franchise jogai jelenleg a Piranha Studiosnál vannak, melynek elnöke, Russ Bullock a közelmúltban vendégeskedett a NoGutsNoGalaxy podcast stúdiójában. A beszélgetés egy ponton a jövőbeli tervekre terelődött, amikor is Bullock egy nagyon izgalmas bejelentést tett.

Elmondása szerint a következő MechWarrior nem egy online, multiplayer projekt lesz, hanem egy teljes értékű folytatása a MechWarrior 5-nek.

Hirdetés

Bullock elárulta, hogy a következő játék PC-re és konzolokra érkezik majd valamikor 2024-ben, és inkább az egyszereplős vagy co-op élményekre épít. Több részletet nem árult el, de kihangsúlyozta, hogy egy különálló, prémium epizódra számíthatunk.

Azért persze megemlékezett a MechWarrior Online-ról is, ami 2013 óta ad otthont a sorozat rajongóinak. Bullock elmondta, hogy ugyan ők nagyon szeretnének felépíteni egy MechWarrior Online 2-t, ennek jogi akadályai vannak. A Piranha Studios ugyanis valóban birtokolja a franchise jogait, de csak 2025-ig, ami után újra kell majd tárgyalni a szerződéseket. Egy MMO fejlesztését pedig senki nem veszi a nyakába úgy, hogy csak 2 évig lehetnek biztosak az engedélyeikben.

A MechWarrior rajongóknak egyébként mostanában is lesz mit csinálniuk, köszönhetően a MechWarrior 5 következő DLC-jének, ami január 26-án érkezik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)