Hirdetés

Készül a Haegemonia

|

A Digital Reality (akiktől a sokak által etalonnak tartott Imperium Galactica 2 is származik) egy ideje jól eltűnt a látómezőből. Néhány napja azonban egy szempillantás alatt előbukkantak egy teljesen új programmal. Ennek neve pedig: Haegemonia: Legions of Iron lett. Természetesen a miheztartás végett ismét egy űrhajós alkotásról van szó, mely első pillantásra nagyon ütős lesz. A történet szerint a közeli jövőben vagyunk. A föld és a különféle kolóniák között kialakúlt egy igen erős ellentét. A játék elején mi választhatunk, hogy melyik oldalon harcolunk majd. Az első képeket ebből megtekinthetitek a hivatalos oldalon! a megjelenéséről egyelőre csak azt lehet tudni, hogy erre bizony még várnunk kell egy kicsitkét (persze nem annyit, mint a Duke Nukem Forever-re :) ).

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)