Hirdetés

Készül még a Cuphead DLC-je, de idén már nem kapjuk meg

|

A 2018-as E3-on bejelentett The Delicious Last Course csomag elkészültét a koronavírus is hátráltatja.

Hirdetés

Minden elemében egészen csodálatos lett a 2017-ben megjelent Cuphead, aminek egyedi látványvilágát kézzel rajzolták meg a Moldenhauer testvérek és barátaik. Ennek viszont az volt az ára, hogy a játék hét éven át készült, és még a bejelentését követően is három évet kellett várni arra, hogy játszhassunk vele.

Hasonlóan aprólékos munkát végez a csapat a The Delicious Last Course nevű kiegészítőcsomaggal, amit 2018 nyarán jelentettek be, és azóta nem sokat hallottunk róla. Bár nem ígértek dátumot, reméltük, hogy ha máskor nem, a The Game Awards során meglepnek vele minket, és a téli szünetben elmerülhetünk az új kalandokban.

Hirdetés

Erről most már biztosan le kell mondanunk. A fejlesztők egy levélben tudatták a közösséggel, hogy nem hajlandóak engedni a tökéletességből, méltó lezárást szeretnének adni Cuphead és Mugman történetének, viszont a járvány miatt ez még az eddiginél is nagyobb kihívást jelent számukra, így határozatlan időre elhalasztják a megjelenést.

Ha elkészül, új bossokkal nézhetünk majd szembe, és írányíthatjuk Ms. Chalice-t, aki más képességekkel, mozgással rendelkezik, mint a két korábbi főhős.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)