Hirdetés

Készül még egyáltalán a The Last of Us Part II többjátékos módja?

|

Van arra utaló nyom, hogy a Naughty Dog még nem kukázta a multiplayert.

Hirdetés

Megosztó, de remekül összerakott játék lett a The Last of Us Part II, ami a korábbi tervek szerint egy multiplayer móddal együtt debütált volna, ám a játék ezen része időközben el lett halasztva, mivel túlságosan ambiciózus lett.

Habár a Naughty Dog szériájában a történetmesélésen van leginkább a hangsúly, érthető, ha van olyan, aki már örülne némi új infónak a többjátékos módról, mivel az első részhez készült Factions is elég szórakoztatóra sikeredett.

Hirdetés

Sajnos az a helyzet, hogy a Naughty Dog továbbra sem áraszt el minket helyzetjelentésekkel és új információkkal a The Last of Us Part II multiplayer része kapcsán, viszont nem olyan régen a stúdió közzétett egy állásajánlatot, miszerint olyan munkatársat keresnek, aki lehetőséget adhat a játékosoknak az önkifejezésre, garantálja a stúdió játékainak hosszú élettartamát, és olyan nagyszerű jutalmakat hoz, amelyekért versenghetnek a játékosok.

A fentiek és a korábban érkezett infók tükrében nagyon úgy tűnik, hogy bizony még készül a többjátékos élmény, ami könnyen lehet, hogy nem a The Last of Us Part II részeként, hanem egy különálló címként debütál majd.

Mindenesetre egy hivatalos helyzetjelentés a Naughty Dog részéről már nem volna rossz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)