Hirdetés

Készül a Qin Warrior

|

A BonusWeb honlapra feltették az első képeket, az épphogy bejelentett The Qin Warriors Great névre keresztelt FPS játékból. A programot a japán E-Pie Entertainment fejleszti (ugyanaz a csapat, akik a War & Peace-t is csinálják). A dinasztiák, császárok uralma alatt lévő birodalom a helyszín. Mi, emberek vagyunk, de futurisztikus robotokat irányítunk az elfajult harcok során. Igazából nem lehet a játéktól túl nagy csodát várni, hiszen az ötlet sem egyedi, és a grafika sem éppen korszakalkotó. Ha gondolod, tőlünk letölthetsz egy hosszabb játék közbeni animációt is, amiből megtudhatod, miről van szó. Ha érdekel, klikkelj ide (mérete 37,77MB). A játék hivatalos honlapját itt találhatod meg!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)