Hirdetés

Készül a Serious Sam Mod

|

A GamePen honlapon bejelentették, hogy készülőben van egy "kiegészítő" a napokban megjelenő Serious Sam című FPS játékhoz, mely a The War in Yovakosha nevet kapta. Ebben a játékos Rick Jeffries-t alakítja, aki az Earth Infantry (EI) 17. hadosztályában szolgál. Az EI egy hadsereg/haditengerészet/tengerészgyalogos/légierő kombinált csapatát jelenti. A történet szerint egy idegen világból (melyet később Yovakosha-nak neveztek el a tudósok) származóűrlények megtámadták a NASA asztronautáit a Marson és a Szaturnuszon. Az Amerikaiak felállítanak egy csapatot, hogy megállítsák az idegenek föld felé irányuló invázióját. Ebben a csapatban vagy te is. Várható megjelenése 2001. július 4. (az Amerikai függetlenség napja...)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)