Hirdetés

Készül valami a The Order: 1886 háza táján, vagy kár is reménykedni?

|

Történt valami, ami arra utalhat, hogy tényleg jön végre a folytatás.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy számos hibától szenved, mindenképpen érdekes PlayStation 4-exkluzív játék a The Order: 1886, ami remek hangulatával és filmszerű megoldásaival még manapság is megérhet egy végigjátszást. Ezért nyilván bőven vannak olyanok, akik már szívesen fogadnának egy folytatást, de sajnos az elmúlt években úgy tűnt, hogy a Sony nem igazán hajlandó foglalkozni Ready at Dawn játékával.

Egyelőre tényleg nem tiszta, hogy egyáltalán tervben van-e a folytatás, azonban bizakodásra adhat okot, hogy a Sony Interactive Entertainment nem olyan régen megerősítette a The Order: 1886 védjegyét a WIPO adatbázisában. Ez jelentheti azt, hogy a kiadó hamarosan visszatér az alternatív világhoz, mi pedig ismét mindenféle szörnyetegre vadászhatunk egy friss kaland keretén belül, de sajnos azt is, hogy szimplán szükségből végezték ezt el a japánok.

Hirdetés

Például korábban a Take-Two Interactive is többször megerősítette az Agent védjegyét, de kicsi az esély rá, hogy valaha is kipróbálhassuk a Rockstar Games alkotását. Közben a Ready at Dawn is más vizekre evezett, időközben leszállított több VR-játékot, és a jövőben a Meta (vagyis a Facebook) égisze alatt folytatja a munkát. Persze elvileg más csapat is elhozhatja nekünk a The Order: 1886 folytatását, de egyelőre tényleg nem érdemes nagy reményeket táplálni a dolog kapcsán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nektek hogy tetszett a The Order: 1886? Örülnétek a folytatásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)