Hirdetés

Készülget a Heavenly Sword 2?

|

Egyes pletykák szerint a PlayStation 3 egyik exkluzív címe folytatást kap.

Hirdetés

A Ninja Theory által fejlesztett Heavenly Sword második része állítólag 10 évvel az előző rész után játszódik, és szabadon kószálhatunk majd annak világában.

 

A küldetések újrajátszhatóak lesznek egy interaktív környezetben, a játék címszereplőjeként megjelenő kardot pedig különböző harcművészetek elsajátításával szerezhetjük meg. A brit magazin szerint eleinte csak kezünket használhatjuk a harcoknál, majd ahogy szép lassan haladunk előre egyre összetettebb mozdulatokat kapunk, mígnem végül a Heavenly Sword-öt vehetjük kezünkbe. Több információ az E3-on várható. A Ninja Theory egyébként nemrégiben adta ki az Enslaved-et, és készülget náluk a nagy felháborodást okozó új Devil May Cry rész is.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)