Hirdetés

Készülhet a Half-Life 2: Remastered, de nem a Valve-től

|

Csak Gabe Newell és csapata meg ne tudja.

Hirdetés

Hatalmas siker lett a Half-Life: Alyx (amely már VR nélkül is végigjátszható), amely kifejezetten jó hír azok számára, akik szeretnék, ha tovább bővülne a széria, ugyanis korábban a Valve egyik fejlesztője elmondta, hogy az Alyx nyithatja meg az utat a további Half-Life játékok felé (tekintve, hogy közel egymillióval nőtt a VR-felhasználók száma, ezt elkönyvelhetjük győzelemnek).

Hirdetés

Egy új projekt már fel is bukkant a Steam adatbázisában, méghozzá Half-Life 2: Remastered néven. A rossz hír viszont az, hogy ezt nem a Valve fejleszti. A SteamDB szerint Filip Victor készülő Remaster modjáról van szó, akinek a közösség a Half-Life 2 Update-et is köszönheti. Ez egy teljesen ingyenes, közösség által összehozott frissítés a játékhoz, amely tartalmaz grafikai fejlesztéseket, hibajavításokat és a Community Commentary Mode-ot is. A spekulációk szerint a Half-Life 2: Remastered a Half-Life 2 Update továbbfejlesztett változata lesz, de egyelőre csak sötétben tapogatózunk. 

Amint Filip Victor konkrétumokkal szolgál a projekt kapcsán, azonnal beszámolunk róla. Ti örülnétek egy rajongói Half-Life 2: Remasterednek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)