Hirdetés

Készülhet a CMR Dakar Rally?!

|

Valószínűleg sokan kételkednek már a Codemasters Colin McRae Rally névre keresztelt sorozatában, vagyis, hogy lesz-e folytatás. McRae mint tudjuk nem kellett senkinek a WRC-ben, ám szegény Burns kidőlt a Subaru csapatából jövő évre. Állítólagosan tárgyaltak a következő szezon ügyében, és van még lehetőség McRae-t jövőre WRC-ben látni, de ezzel nagy ellentétben van, ami Colin McRae honlapján jelent meg. Colin ugyanis aláírta szerződését a 2004. január 1-én keződő Dakar Rally-ban résztvevő Nissan csapathoz. Navigátora egyébként Tina Thorner lesz a Nissan Double Cab 4x4-ben. Viszont azt is jól tudjuk, hogy a Codemasters nem szeretne lemaradni, főleg, hogy közeledik lassan-lassan a Richard Burns Rally is, eddigi kiadványaival sok szempárt megcsillogtatva. A Rally VB legfiatalabb világbajnoka egyébként elmondta, "Ez egy olyan dolog, amit mindíg is szerettem volna csinálni. A Safari Rally-kat is nagyon élveztem, amikor csak részt vehettem rajtuk." Így hát a Codemasters reméljük mindent belead, és nagyon szép játékot kapunk... :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)