Hirdetés

Készülőben a Dante's Inferno 2?

|

Egy érdekes állásajánlat arról tanúskodik, hogy a Visceral már készíti a Dante's Inferno folytatását.

Hirdetés

A legfrissebb állásajánlatokat fürkészve jutottak arra a következtetésre szemfüles rajongók, hogy talán készülget már a Dante's Inferno folytatása. A Visceral ugyan azt nyilatkozta anno, hogy az Isteni Színjáték nem túl jó táptalaj a játékoknak, és nem kívánnak tovább foglalkozni a dologgal, de hát ugyebár pénz beszél.

Az állásajánlat amúgy így szól szó szerint:" Egy friss, nagy volumenű új IP folytatásához keres munkatársakat a Visceral Games..." A Dead Space 2 már be van jelentve ugyebár, szóval ahhoz nem valószínű, hogy most keresnének embert. Friss IP, amin a Visceral dolgozott pedig nem sok van, marad tehát a Dante's Inferno. Végül is annyira nem volt rossz, hogy ne érdemeljen egy folytatást...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)