Hirdetés

Készülőben a Guitar Hero 6?

|

Ismét elszólás miatt derülhetett ki a nagy titok, ámbár nem lenne túl meglepő, ha kiderülne, hogy érkezik a Guitar Hero 6.

Hirdetés

Ahogy az manapság lenni szokott, a véletlennek köszönhető az információ, miszerint készülőben van már a Guitar Hero 6. A Tesla együttes gitárosa adott interjút a Brave Words-nek, ahol is elkottyantotta, hogy az banda új slágere szerepelni fog a Guitar Hero 5 folytatásában.

Persze igazából nem túl nagy meglepetés, hogy készülődik a folytatás, hiszen a ritmus játékok éppen fénykorukat élik. Az Activison amúgy is tervez valami havidíjas pimaszságot a Hero sorozattal, tehát a hír valószínűleg igaz. Az is lehet persze, hogy a Modern Day Cowboy csak egy sima Guitar Hero 5 DLC lesz, ami szintén esélyes. Hivatalos bejelentés egyelőre nincs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)