Hirdetés

Készült volna Dead or Alive 7, de végül a kukában landolt

|

A lengén öltözött harcosnőiről elhíresült Dead or Alive széria már a hetedik része felé araszolt, de nem mégsem jutott el a célegyenesig.

Hirdetés

Sokak sokféle véleménnyel méltatják a Dead or Alive szériát, de az tagadhatatlan, hogy meglehetősen népszerű franchise-ról van szó. Talán kimondhatjuk, senkit nem lepett meg az az információ, miszerint tervben volt a Dead or Alive 7 fejlesztése.

Az már sokkal érdekesebb, hogy a Team Ninja egyik tagjának, Hiroaki Moritának egyik tweetje szerint a hetedik rész a kukába került. Morita állítása szerint a sorozat rendezőjének, Yohei Shinborinak nyugdíjba menetele előtt szétszedték az akkor már Dead or Alive 7-en dolgozó csapatot, és leállították a projektet.

Hirdetés

További részleteket nem árult el a játékról, sőt, a fentieket tartalmazó tweetjét is törölte. Azt mostanra már csak a Wayback Machine segítségével olvashatjuk el.

Az érdeklődés nem meglepő a Dead or Alive széria jövőjével kapcsolatban: az előző rész 2019. március 1-én jelent meg, azóta pedig egy teljesen új konzolgeneráció is beindult már. Kíváncsiak leszünk rá, hogy mi lesz majd a Team Ninja válasza a sorozattal kapcsolatos nyilvánvaló igényre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)