Hirdetés

Két exkluzív játékot mutatott be a PlayStation

|

A házon belül fejlesztett alkotások mellett külsős címekkel is erősíti a PlayStation konzolok felhozatalát a Sony.

Hirdetés

A Loongforce pár éve már dolgozik a Convallaria névre keresztelt multiplayer TPS-én, amely egy a csapatmunkát és a taktikázást előtérbe helyező, gyors tempójú lövölde lesz. A PVP-t és PvE-t ötvöző játékmenet során egy olyan egyedülálló világban harcolhatunk, ahol a sci-fi és fantasy műfajok összefonódnak, miközben egy rég elfeledett múlt megkopott emlékeit próbáljuk meg rekonstruálni. 

Azok, akik szeretnek másokkal együttműködni drabális méretű bossokat teríthetnek le más játékosok segítségével, fegyverek és harci stílusok széles választékából szemezgetve, míg a kompetitívebb gamerek akár száz riválissal is összecsaphatnak, miközben küldetéseket teljesítenek és nyersanyagokat szereznek egy nem éppen barátságos környezetben. 

Hirdetés

A Convallaria egyike azoknak a kínai projekteknek, amiket a Sony támogat a PlayStation China Hero Project részeként, és most az is kiderült, hogy a vállalat nem csupán a fejlesztés finanszírozásába szállt be, hanem ki is fogja adni a Loongforce akció-lövöldéjét.

A Sony Interactive Entertainment kínai szoftverüzletágának vezetője, Sean Kelly elmondta, hogy szeretnék világszerte eljuttatni a játékosokhoz a Convallariát, és már alig várják, hogy további híreket oszthassanak meg ezzel kapcsolatban. Addig viszont megnézhetjük a vadonatúj trailernek köszönhetően, hogy milyen lesz az említett cím: 

A Convallaria PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is meg fog jelenni, de a megjelenési dátumot egyelőre nem árulták el. Azt viszont igen, hogy nem ez lesz az egyetlen játék, ami a PlayStation China Hero Projectnek köszönhetően összejön, ugyanis a vállalat kibővíti a programot: a Reuters jelentése szerint a PCHP célja, hogy fejenként több mint 1 millió jüant (körülbelül 140 ezer dollárt) fektessen  be az országban készülő egyedi projektekbe, a harmadik etap pedig az ígéretek alapján messze felülmúlja majd az előző kettőt, és a PlayStation Studios további támogatást is tervez nyújtani. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Sony ki is fog adni néhányat a program keretében készülő játékok közül, ezek egyike a Convallaria, de felkarolta a Lost Soul Aside című akciójátékot is, amelynek egyetlen ember állt neki 2016-ban - hasonlóan a Bright Memory-hoz -, aztán azóta felduzzadt a fejlesztőcsapat és még ígéretesebb lett a projekt. Íme: 

A PlayStation China Hero Projectnek eddig 17 játék létrejöttében volt fontos szerepe, ezek közül 7 már meg is jelent, és 2023-ban tovább bővülhet a sikeres projektek listája. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)