Hirdetés

Két fontos funkció nélkül jelenik meg a Gotham Knights

|

Nem érdemes majd áthívni a pajtásokat a Gotham Knights kooperatív kalandja miatt.

Hirdetés

Az ősz egyik legérdekesebb címe a Gotham Knights, amit a Batman: Arkham Origins fejlesztői hoznak el nekünk, és amiben a denevéremberhez köthető karakterekkel mehetünk neki a DC-univerzum rosszarcúinak.

Az elmúlt napokban egy csomó új részlet derült ki a játékról, így például már tudjuk, hogy ki fogja hagyni az előző konzolgenerációt, és nemrég az is világossá vált, hogy milyen extra lehetőségeket kell majd hiányolniuk a vásárlóknak.

Hirdetés

Frissült a Gotham Knights oldalán megtalálható GYIK, ami megerősítette, hogy nem lesz helyi co-op a játékban, szóval csak online pöröghet a kooperatív szuperhősködés. Továbbá azt is elárulták a fejlesztők, hogy jelenleg nem tervezik támogatni a cross-playt, tehát várhatóan a megjelenéskor még nem lesz átjárás a platformok között, de a megfogalmazás alapján nincs kizárva, hogy később bekerül a dolog.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A játék négy főszereplője közül elméletileg csak kettőt irányíthatnak egyszerre a játékosok, viszont a Sony boltja szerint nagyon is lehetséges a négyfős kooperatív játék. Persze ezek szerint csak az interneten keresztül.

A Gotham Knights október 25-én érkezik meg PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és Series S-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)