Hirdetés

Két híresztelést is megcáfolt a Nintendo az új Switchcsel kapcsolatban

|

Szokatlan módon, a Twitteren reagált a napokban szárnyra kapott híresztelésekre a japán cég.

Hirdetés

Az elmúlt napokban két komoly pletyka is napvilágot látott a Nintendo által nemrég bemutatott új Switch modellel kapcsolatban. Az egyik azt állította, hogy az OLED modellel a cég több profitra tesz szert, miután csak 10 dollárral kerül többe a gyártás, mégis 50 dollárral növekedett az ár.

A másik pletyka inkább életben tervezte tartani a korábbi híreszteléseket, miszerint a Nintendo még nem lőtte el az összes puskaporát és még mindig készülnek egy felturbózott, erősebb hardverrel szerelt Switch Pro piacra dobására.

Hirdetés

A Nintendo, a cégre nem jellemző módon, beleállt a dologba és a hivatalos Twitter oldalukat használva adtak ki közleményt, miszerint nem igazak az állítások, amikkel őket támadták az elmúlt napokban.

A posztokban világossá tették, hogy nem nyerészkednek az új, OLED panellel szerelt Nintendo Switch modelleken, továbbá elárulták, hogy az októberben megjelenő konzolon kívül más egyelőre nem készül a színfalak mögött.

Azt valószínűleg sosem fogjuk megtudni, hogy mégis mi a matek az OLED panellel szerelt Switch esetében, azt azért jó ha észben tartjuk, hogy a Nintendo szeret úgy fogalmazni, hogy az akármit is jelenthessen. Februárban például azt mondták, hogy a közeljövőben nem érkezik "új tipusú" Switch modell, amire, mint azóta kiderült, mindössze július elejéig kellett várni. Ebből kiindulva a "mostanában nem tervezzük" a japán cégnél bármit jelenthet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)