Hirdetés

Két izgalmas új Star Wars játékról kezdtek pletykálni, amik elvileg Xbox-exkluzívok lesznek

|

A Lucasfilm Games felélesztése miatt várható volt, hogy mostantól sokkal több Star Wars játék készül. Könnyen lehet viszont, hogy két meglehetősen ígéretes új cím nem látogat el minden platformra.

Hirdetés

Egyelőre annyit tudunk biztosan a jövő Star Wars videojátékai kapcsán, hogy hamarosan érkezik a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, még idén befut az ingyenes Star Wars: Hunters, készül a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása, a Ubisofthoz tartozó Massive Entertainment pedig egy nyílt világú Csillagok háborúja címen dolgozik. Mindezeken felül egy Star Wars: Knights of the Old Republic remake-ről is pletykálnak, most pedig újabb híresztelések érkeztek. 

Ezúttal az iparági bennfentesnek számító Nick "Shpeshal Ed" Baker mesélt arról az Xbox Era podcastben, hogy a Disney két meglehetősen izgalmas videojáték terveivel állt elő: szeretnének egy High Republic korszakban játszódó címet, és egy The Mandalorian videojátékot is. Még ennél is izgalmasabbak, hogy Baker szerint ezek a játékok Xbox konzolexkluzívok lesznek.

Hirdetés

Baker tehát úgy gondolja, hogy a szóban forgó két játék csak PC-re és Xbox konzolokra fog megjelenni, közülük pedig minimum egyért az Xbox Game Studios felel. Információi szerint a Bethesda kötelékébe tartozó Zenimax Online Studios felel majd az egyik címért - nekik korábban a The Elder Scrolls Online-t köszönhettük. Ez a játék vagy egy új MMO, vagy pedig egy kooperatív elemekre épülő, online fókuszú cím lehet. Az nem derült ki, hogy a High Republic vagy a The Mandalorian játékadaptációról van-e szó.

Még Baker is úgy tudja, hogy a konkrét fejlesztés egyelőre nem indult el, most még csak a tervezési fázisoknál tartanak. Nem tudni, mindebből mennyi igaz, de az bizonyos, hogy a Lucasfilm Games és az Xbox Game Studios valamilyen szinten összebútorozik a jövőben, elvégre az Xbox/Bethesda tulajdonban lévő MachineGames fejleszti az új Indiana Jones játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)