Hirdetés

Két jel is utal arra, pontosan mikor jelenhet meg a Hogwarts Legacy

|

Hamarosan remélhetőleg nem kell már teafűből olvasnunk, ha tudni akarjuk a Hogwarts Legacy megjelenési dátumát.

Hirdetés

Azt már több irányból is megerősítették és hangsúlyozták, hogy a legújabb Harry Potter játék, a Hogwarts Legacy 2022-ben biztosan megjelenik. Persze bármi történhet, ami változtat a terven, de egyelőre nem kombinálunk, csak elhisszük a Warner Bros.-nak, hogy így lesz.

Konkrét dátum még nincs, de egy kicsit most közelebb kerülhettünk a megoldáshoz.

Hirdetés

Az történt ugyanis, hogy a J.K. Rowling írásait gyűjtő The Rowling Library oldalán felbukkant a The Art and Making of Hogwarts Legacy nevű, látványterveket és egyéb rajzokat tartalmazó könyv, mely várhatóan szeptember 6-án fog megjelenni. Amellett, hogy a Back to Hogwarts Day (Vissza a Roxfortba-nap) dátuma szeptember 1., stílszerű lenne egy olyan játék megjelenését épp az iskolakezdésre időzíteni, amiben diákokat alakítunk.

Hirdetés

Feltételezhető, hogy az artbookot nem a játék előtt fogják kiadni, mivel spoilereket tartalmazhat. Ezek a jelek persze semmit nem garantálnak, készpénznek venni egyiket sem érdemes, de érdemes lehet így tervezni a költségvetést azoknak, akik be akarnak ülni a varázsiskola padjába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)