Hirdetés

Két klasszikus Star Trek játék támadt fel a GOG-nak köszönhetően

|

A GOG.com folytatja küldetését, hogy visszahozza nekünk a játéktörténelem klasszikus Star Trek címeit, és így legyen mit pörgetnünk a Resurgence érkezéséig.

Hirdetés

A régebbi csodák helyreállításával és árusításával foglalkozó Good Old Games lett a mennyországa a klasszikus címek rajongóinak. A GOG egy kiváló, DRM mentes alternatívát kínál játékvásárlásra, de emellett a cég legfőbb törekvése, hogy modern rendszereken is játszhatóvá tegye a régi kedvenceinket.

A csapat mostanában rákapott a Star Trek címekre, szeptemberben a franchise 6 játékát tették futtathatóvá mai PC-ken.

Hirdetés

Persze a GOG itt nem állt meg, aminek köszönhetően egy kicsit bővült a felhozatal. A Star Trek játékok sorába most csatlakozott az Armada és az Armada II, melyek stratégiai formában tálalták az univerzum fontosabb konfliktusait.

Ezekkel együtt már 8 klasszikus címet pörgethetünk, így már tényleg van mivel játszani addig, amíg befut majd a Star Trek: Resurgence 2022 tavaszán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)