Hirdetés

Két League of Legends játék is jön 2022-ben, köztük egy nagyon cuki 3D-s platformerrel

|

A Riot Forge tegnapi élő adása után rögtön megjelent két csodálatos indie cím, de jövőre is kapni fogunk még hasonló projekteket.

Hirdetés

A Riot Games még 2019-ben jelentette be a Riot Forge programját, melynek keretein belül fogják a League of Legends világát és karaktereit, és kisebb indie csapatok kezébe adják azokat. A stúdiókon múlik, hogy milyen játékot raknak össze, az elvárás "csak" annyi, hogy különleges élményeket hozzanak.

Közel 2 évig aztán nem hallottunk semmit se a programról, se a programmal együtt bejelentett Ruined King és Convergence párosról. Tegnap viszont végre kaptunk egy vaskosabb bejelentő videót, amiben 4 játék szerepelt.

Hirdetés

A Ruined King meg is jelent percekkel a műsor után, a Hextech Mayhammel együtt. Mindkettő megvásárolható már PC-re és Nintendo Switchre, de ezeken túl két másik projekt is bemutatkozott a show-ban.

A Double Stallion stúdió új felbukkant a Convergence-szel. A játékban Ekkot fogjuk irányítani, akivel Zaunban kalandozhatunk majd. Egy 2D-s akció-platformer lesz ez, amiben Ekko idővisszapörgetős képessége komoly szerepet fog kapni.

A csapat láthatóan rengeteget dolgozott, és elnézve a fejlődést, már nem is haragszunk annyira, hogy a játék még mindig nem jelent meg.

Az este sztárja viszont egyértelműen a Song of Nunu volt. A játékot a Tequila Works fejleszti, és az egész olyan, mintha egy The Last Guardiant csomagoltak volna a League of Legends világába.

Nunut fogjuk irányítani, akivel Frejlordban (a LoL világának legészakibb régiója) mászkálunk majd, és akit természetesen hű társa, Willump is elkísér majd. A hatalmas és végtelenül cuki jeti minden lépésünkben segíteni fog, és folyamatosan interaktál majd hősünkkel (például hozzánk vág majd egy hógolyót, ha nem akarunk megindulni végre).

A PlayStation 1 éra legjobb 3D-s platformer kalandjait juttatja eszünkbe, ami már önmagában egy nagyon jó pont.

Mind a Convergence, mind a Song of Nunu valamikor 2022-ben érkeznek majd PC-re és Nintendo Switchre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)