Hirdetés

Két még be nem jelentett játékra is utalt az EA, mik készülhetnek éppen?

|

Az Electronic Arts legfrissebb pénzügyi jelentése bepillantást enged a vállalat idei terveibe.

Hirdetés

Az EA akár a mennybe is mehetett volna a nemrég megjelent Star Wars Jedi: Survivorrel, ám a Respawn Entertainment második Csillagok háborúja-kalandja sajnos egy csúnyán összecsapott PC-s portot kapott, rányomva a bélyeget az egyébként kiváló játék fogadtatására.

Az üzlet persze ettől még pörög tovább, a kiadóóriás pedig nemrég közzétette a 2023-as pénzügyi év (ez a gyakorlatban a 2022. március 31-től 2023. március 31-ig tartó időszak) utolsó negyedévéről szóló beszámolóját, amelyből arra is fény derül, hogy milyen játékokat kapunk az idei szezonban.

Hirdetés

A 18 oldalas dokumentum mindenekelőtt megerősíti néhány ismert cím érkezését, beleértve a megjelenési dátumot magába foglaló időszakot is. A hivatalos lista alapján a következő produkciókra számíthatunk a 2024-es pénzügyi évben:

  • Super Mega Baseball 4 (június 2.)
  • F1 23 (június 16.)
  • Immortals of Aveum (július 20.)
  • Madden 24 (a 2024-es pénzügyi év második negyedéve, valószínűleg augusztus)
  • EAS FC (a 2024-es pénzügyi év második negyedéve, valószínűleg szeptember)
  • NHL 24 (a 2024-es pénzügyi év harmadik negyedéve, valószínűleg október)

Ami viszont sokkal érdekesebb, hogy a beszámolóba ágyazott táblázat két leleplezésre váró játékot is említ, amelyekről most csak annyit árul el az EA, hogy az egyik egy EA Sports-cím, a másik pedig egy versenyzős móka. Az utóbbi valószínűleg a DiRT-sorozat legújabb tagja lesz, amit a vállalat szárnyai alá került Codemasters szállít, a pletykák szerint EA Sports Rally néven. Ami pedig a kifejezetten EA Sports-játékként említett produkciót illeti, ez talán az EA Vancouver gondozásában kalapált UFC 5-öt takarja. A Dragon Age: Dreadwolf és a Skate reboot viszont nincs közöttük. 

Az EA mindezek mellett azt ígéri, hogy a 2024-es pénzügyi évben a Star Wars Jedi: Survivort és az áprilisban kiadott EA Sports PGA Tourt, valamint az Apex Legendset és a The Sims 4-et is támogatni fogja, ez azonban nem különösebben meglepő fejlemény.

Te izgatott vagy valamelyik érkező EA-játék kapcsán?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)