Hirdetés

Két meglepetés karakterrel bővül a MultiVersus, örülhetnek a DC- és a Szörnyecskék-rajongók

|

A Szörnyecskék rosszfiúja és a DC egyik karaktere is hamarosan debütál a MultiVersusban.

Hirdetés

Nagy sikert arat a Warner Bros. által kiadott és a Player First Games által fejlesztett játék, a MultiVersus, amiben számtalan univerzum legkülönfélébb karaktereit ereszthetjük egymásnak egy kiadós bunyó erejéig. A játékot már a hivatalos megjelenés előtt is számtalan játékos nyúzta, a megjelenéssel pedig még többen találtak rá az egyébként ingyenesen tolható MultiVersusra, aminek ma elindul az első szezonja, egy halom új tartalommal megspékelve.

A tartalmak nem egyszerre válnak elérhetővé a játékosok számára. Azt már biztosan tudjuk, hogy augusztus 23-án érkezik Rick és Morty, most azonban a semmiből két másik karaktert is megerősítettek a Player First Games fejlesztői.

Hirdetés

Jelenleg 17 bunyóssal rendelkezik a MultiVersus, az első szezon során azonban az eddig bejelentett karaktereken túl Black Adammel és a Szörnyecskék rosszfiújával, Stripe-pal is tovább bővül a kínálat. Előbbi egy méretes DC bandához csatlakozik, hiszen már most is elérhető Batman, Superman, Wonder Woman és Harley Quinn a játékban.

Arról egyelőre nem számoltak be, hogy a ma bejelentett szereplők mikor válnak elérhetővé, és míg Stripe-pal kapcsolatban ötletünk sincs, azon nem lennénk meglepve, ha Black Adam a mozis premierrel egy időben, október 21-én debütálna.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)