Hirdetés

Két nagy Ubisoft játék csatlakozik hamarosan az Xbox Game Passhez

|

Hamarosan több játékot is kaphatunk majd a francia istállóból az Xbox Game Pass kínálatába.

Hirdetés

VGC-nek feltűnt, hogy az Xbox Game Pass "hamarosan érkeznek" aloldalán felbukkant két érdekes cím. Az adott játékokat már egy ideje ígérgették mind a Ubisoft, mind a Microsoft oldaláról, de eddig nem tudtuk, hogy pontosan mikor érkezhetnek.

A most kikerült információk már napra pontos dátumokat adnak: a Ubisoft PVP orientált akciójátéka, a For Honor nyitja majd az új Game Pass játékok sorát június 1-én.

A Marching Fire Edition érkezését az Assassin's Creed Origins követi majd június 7-én. Egy nem Ubisoftos játék is felkerül hamarosan a felhozatalba a Shadowrun Returns képében, így akit annyira nem érdekelnek az akciójátékok, annak is lesz mivel szórakoznia a nyáron.

Hirdetés

A fenti játékokat Xbox Game Pass előfizetéssel elérhetjük majd Xbox konzolokon, a felhőn keresztül vagy a Ubisoft Connect for Xbox Game Pass részlegen, PC-n. Az Xbox csapata egyébként megállapodott a Ubisofttal, így nem lepődnénk meg ha a jövőben több, régebbi címük is felbukkanna majd a Game Pass listájában.

Itt idéznénk fel azokat a csodás pillanatokat, amelyeket annak idején Kaci és EndreMan hoztak el nekünk a For Honor GameStart keretében, nézzétek csak:

És persze az Assassin's Creed Origins sem maradt ki a buliból:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)