Hirdetés

Két olcsó gamer-egérrel rukkolt elő az OCZ

|

Az Eclipse valóban új, viszont a Behemoth-ot mintha már láttuk volna…

Hirdetés

 

Az OCZ sajtóközleménye alapján napokon belül két új játékosnak szánt rágcsáló érkezik a kereskedések polcaira. Közös jellegzetességük, hogy lézeresek és súlyozhatóak, illetve a szenzoruk érzékenysége játék közben is állítható.

Eclipse

Az Eclipse 5+2 gombbal rendelkezik, utóbbi kettő az érzékenység beállítására használható, 100-2400 DPI tartományban. Négy darab 18 grammos súllyal lehet kiegészíteni, így az egér maximum 137 grammot nyomhat. Mivel rendelkezik beépített memóriával, négy profilt képes menteni, ezek használatához pedig optimális esetben még a mellékelt szoftver telepítése sem szükséges.

ocz-mouse-eclipse.jpg

 

Behemoth

A német illetőségű Raptor Gaming nemrég mutatta be Raptor M3 Platinum nevű  egerét, amelyre enyhén szólva is hasonlít a Behemoth. Ettől eltekintve persze biztos jó kis ketyeréről van szó, de azért az OCZ bizonyára nincs rászorulva az efféle plagizálásra.

Lényeg a lényeg: az Eclipse-től eltérően a belsejébe 5 darab nehezéket pakolhat a tulajdonos, így az eszköz teljes tömege elérheti akár a 159 grammot is. Erre csak 5+1 gomb került, azonban az érzékenysége 100-3200 DPI között állítható.

ocz-mouse-behemoth.jpg

Mindkét egér USB csatolós, az OCZ két év garanciát vállal rájuk, azonban az ajánlott árukat nem közölte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)