Hirdetés

Két órán át nézhetjük a többjátékos Resident Evil vadhajtást

|

Akár tetszik, akár nem, tényleg jön a Resident Evil Re:Verse, és már akadnak akik pörgetik is.

Hirdetés

A Capcom egyszerűen nem akarja elengedni a többjátékos Resident Evil ötletét, így most újra megpróbálkoznak vele a Resident Evil Village-hez kötődően. A következő, fővonalas horror móka már most hatalmas népszerűségnek örvend (nem kis részben a női főgonoszoknak köszönhetően) és a kiadó igyekszik is meglovagolni a hype-ot. Az, hogy jó irányba indultak-e el ezzel az kérdéses, de akárhogy is, közeleg a Re:Verse.

Ez a többjátékos cím a Capcom közleménye szerint a sorozat 25. születésnapjának örömére készül, és ennek megfelelően tele is lesz ismerős karakterekkel.

Hirdetés

Aki szeretné tudni, hogy mit is tud a játék az dőljön hátra, nyomjon rá a lejátszás gombra, és élvezze azt a 2 órányi játékmenetet, amit a SwingPoynt néven működő videósnak köszönhetünk.

A Resident Evil Re:Verse megjelenése egy időben lesz esedékes a Resident Evil Village-ével, tehát május 7-én már játszható lesz, ráadásul ingyenesen elérhető mindenkinek, aki megvásárolja a Villiage-et. Sok veszteni valónk nem lesz a kipróbálásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)