Hirdetés

Két, régóta várt játék is Epic Games Store-exkluzívként érkezhet

|

Ez is az Epic és az Apple pereskedésének köszönhetően derült ki.

Hirdetés

Elképesztő belegondolni, de a 2014-es E3-on került bejelentésre a Dead Island folytatása az egyik leghangulatosabb trailerrel, ami valaha készült, ennek ellenére az elmúlt évek során csupán annyit hallunk néha a projektről, hogy még mindig nem mondtak le róla. A játék elviekben továbbra is készül, méghozzá a Homefront: The Revolutiont összehozó Dambuster Studios-nál, amely a Crackdown 3-at jegyző Sumo Digitaltól vállalta át a feladatot (ők pedig a Spec Ops: The Line fejlesztőcsapatát, a Yager Developmentet váltották, hosszú sztori ez). 

Hirdetés

A kiadó tavalyi nyugtatgatása óta lényegében semmit sem tudtunk meg a Dead Island 2-ről, ám a jelenleg is zajló Epic vs. Apple pernek köszönhetően nyilvánosságra került egy 2019 októberéből származó dokumentum, amely szerint a Dead Island 2 és a következő Saints Row is az Epic boltjában debütál majd a Steam helyett. Ez egyébként ugyanaz az irat, amelyből az is kiderült, hogy az Epic Games mennyit fizetett az egyes játékok ingyenessé tételéért 2019 szeptember végével bezárólag. 

Fontos azonban megjegyezni, hogy mivel a dokumentum 2019 végéről származik, ezért nem egyértelmű, hogy melyik Saints Row-ról van szó, mivel tavaly májusban az Epic Games Store-on mutatkozott be a Saints Row: The Third Remastered. Vajon ez lehet az, vagy teljes értékű folytatásra értették és a Saints Row 5-re gondoltak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)