Hirdetés

Két remek hírt is kaptunk a Dead Space remake kapcsán

|

Újabb biztató információk láttak napvilágot a hamarosan érkező játékról.

Hirdetés

Most, hogy kihevertük a Dead Space egykori fejlesztői által készített The Callisto Protocol okozta csalódást, teljes szívvel várhatjuk a 2008-as klasszikus tavaly bejelentett remake-jét, amit a Star Wars: Squadronst is leszállító Motive Studio kalapál.

Az eddig látottak alapján jó okunk van feltételezni, hogy a Dead Space remake képében egy tisztességes feldolgozást kapunk, amely felületes grafikai tuning és egyéb alibizések helyett az alapoktól modernizálja az alapmű játékmenetét, az új generáció gamereinek is átélhetővé téve az USG Ishimura fedélzetén ránk szabadult iszonyatot.

Most pedig két újabb remek hírt kaptunk a január 27-én érkező játékkal kapcsolatban, amiket maga Joel MacMillan, a fejlesztés vezetője szállított az Inverse-nek adott interjújában. MacMillan ebben megerősítette, hogy átdolgozzák az eredeti Dead Space hírhedten frusztráló 3D-s térképét egy átláthatóbb megoldás kedvéért.

Hirdetés

"Visszagondolva volt egy kis frusztráció, hogy miként kell kezelni, vagy hogy hogyan lehet gyorsan leolvasni az eredeti térképet. Forgatnod kellett, hogy kitaláld, melyik a legjobb szög, hogy lásd, hol van a karaktered és hova kell menned. Ezt mi valójában inkább leegyszerűsítettük, mintsem megszépítettük, hogy javítsuk az áttekinthetőségét és az olvashatóságát."

- nyilatkozta a hivatalosan a "megvalósításért felelős igazgató" címét betöltő fejlesztő. Ami pedig a másik jó hírt illeti, MacMillan elárulta, hogy az alapműhöz hasonlóan a 2023-as Dead Space-ben is ott lesz a New Game+ üzemmód, így ha kedvünk tartja, a sztori végeztével a karakterünket megtartva ismét végig csonkolhatjuk magunkat a Necromorphok áradatán. S ha már a széria védjegyének számító trancsírozásnál tartunk, MacMillannek erről is volt néhány biztató szava:

"A mi változatunkban nem csak egy vagy két lövéssel kell levágni egy végtagokat, mint az eredetiben. A remake-ben tényleg le kell faragnod a húst és a bőrt, és el kell égetned, mielőtt még a csonthoz érnél, hogy levágd a végtagot."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Meg sem próbáljuk tagadni, hogy mi már nagyon várjuk az űrbéli barbecue-t, még ha a szintén nagyon ígéretesen induló The Callisto Protocoll leckéjéből tanulva óvatosan is állunk a dologhoz. Ti mit gondoltok, teljesíti majd az elvárásokat a Dead Space remake?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)