Hirdetés

Két, teljesen eltérő karaktert irányíthatunk majd a Japánban játszódó Assassin's Creedben

|

Egy szamuráj és egy nindzsa lesz a történet főhőse, de egyik sem olyan, amire számítanánk.

Hirdetés

Miután a Valhalla szálait elvarrta, az idén megjelenő Mirage élvezi a Ubisoft figyelmét Assassin's Creed fronton, de nem titok, hogy számos további projekt formálódik még a cég stúdióinál. Ezek egyike a rajongók által régóta hiányolt korba és helyszínre, a feudális Japánba invitálja a játékosokat, ám a Ubisoft Quebec alkotására túl sokat kellett (és kell még) várni, így könnyedén megelőzte a hasonló témájú PlayStation-exkluzív Ghost of Tsushima, igencsak magasra helyezve azt a bizonyos lécet.

Sajtóértesülések szerint a Codename Red munkacímen futó akció-szerepjáték érkezésére leghamarabb 2024 őszén számíthatunk, de az sem kizárható, hogy 2025-re csúszik a premier. Ráadásul nem valószínű, hogy már idén sor kerülne a hivatalos leleplezésre, mivel az Insider Gaming úgy tudja, hogy az E3-ra nagy műsorral készülő Ubisoft a Mirage-t állítja majd rivaldafénybe, valamint megejti a VR-os Assassin's Creed Nexus bejelentését is.

Hirdetés

Szintén a már említett Insider Gaming az, amelyik új információkkal szolgált a Codename Redről. Ha nem tévednek a forrásai, akkor a szóban forgó Assassin's Creed játékmenetének stílszerűen a lopakodás és az észrevétlenség alkotja majd a gerincét, azaz muszáj lesz figyelmet fordítanunk a fényforrások kiiktatására és a holttestek (vagy csak elkábított áldozatok) elrejtésére is.

Kiderült továbbá, hogy két játszható karakterrel tervez a Ubisoft Quebec, méghozzá egy szamurájjal, valamint egy sinobival, azaz nindzsával. Ugyanakkor a fejlesztők feltétlenül szükségét érezték, hogy vigyenek egy kis csavart a dologba, ezért ha minden igaz, a szamuráj nő lesz, a nindzsa pedig egy afrikai menekült, és nem lennénk meglepve, ha képességek és felszerelésük tekintetében is jelentősen különböznének egymástól, eltérő játékélményt nyújtva.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)