Hirdetés

Két terminátor is érkezik hamarosan a Call of Duty: Warzone-ba

|

Élő szövet a fémvázon, de több életerőt ne reméljen senki!

Hirdetés

Hamarosan érkezik a Call of Duty: Warzone szezonközi frissítése, ami két ismerős arcot is behoz a játékba. Hónapok óta pletykálták, most azonban már hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a Terminátor 2. - Az ítélet napja alapján készített karakterkinézetek érkeznek a játékba.

Egészen pontosan kettő új csomag lesz elérhető, az egyik a T-800-asra, a másik pedig a T-1000-res épít. A Terminator T-800 Mastercraft Ultra Operator Bundle részeként megkapjuk a fent is látható T-800-as karakter modellt, a Neural Net Processor Ultra AR blueprintet, a Coltan Alloy és a Motorhead Legendary fegyver blueprintet, az Always Scanning charmot, az I'll Be Back animált emblémát és végezetül az Infrared Optics célkeresztet.

Hirdetés

A másik csomag, a T-1000 Ultra Operator Bundle hasonló tartalommal érkezik, benne lesz a kinézet, a Liquid Metal SMG, a Persistent Mission AR, az Identity Theft LMG, az Alternative Future óra, a Full Chase embléma és az animált Unstoppable Calling Card.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy augusztusban mikortól válnak elérhetővé a csomagok, és azt sem árulták még el, hogy mennyi lesz pontosan, a piacot ismerve azonban 2400 COD pontos árcédulára számítunk, ami az ilyen egyedi csomagok esetében talán még elfogadható árazás.

Kellemes világa van mostanában a Terminator rajongóknak, nemrégiben ugyanis megtudtuk, hogy új játékkal bővül a franchise, most pedig a Warzone-ban is visszaköszön két ismerős karakter. Ti a T-800-asra, vagy a T-1000-re ruháznátok be inkább?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)